|
Wyszukaj placówki firm kurierskich i Poczty Polskiej
Paczka w RUCHu - Punkt RUCH 135319
Adres: | PIŁSUDSKIEGO 30 | Kod pocztowy: | 23-100 | Miejscowość: | Bychawa |
Godziny otwarcia:
Dni robocze: | 05:30-18:00 | Sobota: | 05:30-13:00 |
RUCH Bychawa
Przedstawiamy najkorzystniejszą formę wysyłki jaką jest transport kurierem. To nie tylko opłacalna cenowo opcja, ale też najwygodniejsza forma nadania paczki lub listu. Głównie, że kurier przyjedzie po odbiór przesyłki we wskazane przez nas miejsce. Może to być nasz adres zamieszkania, przedsiębiorstwo lub miejsce pracy, mamy kilka alternatyw.
Transport kurierem jest pewną formą dostawy. Warto wspomnieć równocześnie o pozostałych opcjach dodatkowych, takich jak ubezpieczenie, przesyłka za pobraniem, dokumenty zwrotne, czy doręczenie wieczorne itp. Posiadając taki wachlarz, jesteśmy w stanie zdecydować co naprawdę nas interesuje. Podkreślić należy także o czasie dostawy, który w kraju wynosi maksymalnie dwa dni robocze od momentu odebrania przesyłki od nadawcy. W ten sposób mamy sposobność dostarczyć pilną przesyłkę nawet na drugi koniec kraju w maksymalnie 48 h.
Wysyłki kurierem Paczka w RUCHu są dostępne w konkurencyjnych cenach, tak by każdy mógł skorzystać z tej formy wysyłki. Pamiętajmy, że dla bezpieczeństwa naszej przesyłki powinniśmy stosować się do zasad pakowania ustanowionych przez firmy kurierskie. W ten sposób mamy pewność, że dotrze ona bezpiecznie i na czas.
Opinie o produktach RUCH:
DHL Express 10kg
Staruszek, (05.11.2012)
Wszystkie paczki dotarły na czas, wszystko było w porządku - zero problemów. Polecam
UPS Standard PACK
Adam, (03.09.2013)
Przesyłka doszła na czas. Jest możliwość śledzenia jej na bieżąco.
UPS Standard 30kg
Leo, (22.01.2013)
dostawa i odbior w terminie, szybko i sprawnie, bardzo dobra informacja o drodze przesyłki, kurier uprzejmy, polecam
UPS Standard 20kg
Jack, (06.06.2013)
Super, kasa z pobrania szybko wrociła na moje konto, polecam
UPS Express 5kg
Ola, (04.12.2013)
Bezproblemowy kontakt, dostosowanie się z terminem dostawy do klienta.
|
|